Varuskuntaravintola Kotka

Valitse ruokailijaryhmä:

Valitse ajanjakso:
PDF


su 13.7.2025
Aamupala
Kaurapuuroa L, M, VE , Marjasekoitusta L, M, G, VE
Edamjuusto L, G , Tomaatti L, M, G
Lounas
Kasvisbolognesea L, M, G, VE
Pastaa L, M, VE
Päivällinen
Possua jalopenokastikkeessa L, G
Kermaperunat L, G
Kahvi / tee L, M, G, VE , Vaniljajäätelöpuikko L, G
Iltapala
Rahkabuffet L
Juustosämpylä L , Goudajuusto L, G , Tomaatti L, M, G , Hedelmiä L, M, G, VE

Ajankohtaista

Aukioloajat
Arkisin
Aamiainen klo 6.15 - 8.00
Lounas klo 10.30 - 13.00
Henkilöstölounas klo 10.45 - 13.00
Päivällinen klo 15.30 - 18.00, perjantaisin klo 15 - 16.45
Iltapala ma - to klo 18.45 - 20.00, pe mukaan.

Lauantaisin, sunnuntaisin ja juhlapyhinä:
Brunssi klo 9.45 - 11.30
Päivällinen klo 14.30 - 15.45
Iltapala mukaan päivällisen yhteydessä.

Viikonloppuisin ensisijaisesti yhteys keittiöön +358 10 4320 462

Yhteystiedot

Aarnikotkantie 1
45410
Utti

utti@leijonacatering.fi
+358 10 4320 460
Aterioiden yhteydessä tarjoamme leipää, levitettä ja ruokajuomaa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.
SEURAA MEITÄ KANAVILLA:


Lisätiedot
L
  -   Laktoositon
M
  -   Maidoton
G
  -   Gluteeniton
VE
  -   Vegaani
     
Sydänmerkki