Valitse ruokailijaryhmä:

Valitse ajanjakso:
PDF


ke 17.9.2025
Aamupala
Vehnähiutalepuuroa L , Maissihiutale L, VE , Mustikkakeittoa L, M, G, VE
Maksamakkara L, M, G , Keitetty kananmuna L, M, G , Kurkku L, M, G, VE
Lounas
Broileria currykastikkeessa L, G
Riisiä L, M, G, VE
Mangokiisseliä L, M, G, VE
Päivällinen
Kirjolohipyöryköitä L, G , Tilli-Kermaviilikastiketta L, G
Keitettyä perunaa L, M, G, VE , Lämpimiä kasviksia L, M, G, VE
Iltapala
Hampurilaisbuffet L , Chilimajoneesia L, M, G
coleslaw-salaatti L, G , Hedelmiä L, M, G, VE

Ajankohtaista

Aukioloajat
Arkisin
Aamiainen klo 6.15 - 8.00
Lounas klo 10.30 - 13.00
Henkilöstölounas klo 10.45 - 13.00
Päivällinen klo 15.30 - 18.00, perjantaisin klo 15 - 16.45
Iltapala ma - to klo 18.45 - 20.00, pe mukaan.

Lauantaisin, sunnuntaisin ja juhlapyhinä:
Brunssi klo 9.45 - 11.30
Päivällinen klo 14.30 - 15.45
Iltapala mukaan päivällisen yhteydessä.

Viikonloppuisin ensisijaisesti yhteys keittiöön +358 10 4320 462

Yhteystiedot

Aarnikotkantie 1
45410
Utti

utti@leijonacatering.fi
+358 10 4320 460
Aterioiden yhteydessä tarjoamme leipää, levitettä ja ruokajuomaa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.
SEURAA MEITÄ KANAVILLA:


Lisätiedot
L
  -   Laktoositon
M
  -   Maidoton
G
  -   Gluteeniton
VE
  -   Vegaani
     
Sydänmerkki