Välj matgästgrupp:

Välja tidsintervall:
PDF


fre 2025-05-09
Frukost
Gröt av fyra sädeslag L, M, VE , Jordgubbssylt L, M, G, VE
Kycklingpålägg L, M, G , Gurka L, M, G, VE , Keitetty kananmuna L, M, G
Lunch
Köttbullar i brunsås L
Kokt potatis L, M, G, VE
Kanelbulle L, M, VE
Ketchup L, M, G, VE
Middag
Pastalåda med skinka L
Varma grönsaker L, M, G, VE
Kvällsmål
Iltapala maastoruokalistan mukaan L, M, G

Aktuellt

Öppettider
Vardagar
Frukost 6.15 - 8.00 Lunch 10.30 - 13.00 Personallunch 10.45 - 13.00 Middag 15.30 - 18.00, fredag 15 - 16.45
Kvällsmål Mån - Tor 19.00 - 20.00
Lördagar, söndagar och helgdagar: Frukost 9.45 - 11.30 Middag 14.30 - 15.45 Kvällsmål att ta till middagen.

Kontaktuppgifter

Aarnikotkantie 1
45410
Utti

utti@leijonacatering.fi
+358 10 4320 460
I samband med måltiderna bjuder vi på bröd, pålägg och matdryck.

Ändringar i menyn är möjliga.
Följ oss!

Följ oss på sociala medier så håller du dig uppdaterad med våra senaste nyheter och uppdateringar!



Tilläggsinformation
LAKTOOSITON
  -   Laktosfri
MAIDOTON
  -   Mjölkallergi
GLUTEENITON
  -   Glutenfri
VEGAANI
  -   Vegan
     
Hjärtsymbol